Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Ice Age
Original titel
Ice Age
Dansk titel
Ice Age
Medie
Film
Længde i minutter
81 minutter
Længde i meter
2220 meter
Producer
Lori Forte
Instruktør
Chris Wedege
Producerende filmselskab
20th Century Fox
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2001
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
20. marts 2002
Begrundelse
Filmen indeholder flere intense scener, bl.a. bliver mennesker og senere en dyreflok angrebet af vilde sabeltigere. I flere scener er flokken truet af undergang pga. forskellige naturkatastrofer. En mor og en baby bliver truet til at springe ud i et voldsomt vandfald, kun babyen overlever faldet. Disse elementer kan virke skræmmende på børn under 7 år. Fordi filmen foregår i et humoristisk tegnefilmsunivers, skønnes filmen ikke at virke skræmmende på børn over 7 år.
Handling
Under istiden forsøger en sabeltiger, en mammut og et dovendyr, at bringe en baby tilbage til sin far. De har hver deres motiv for at deltage i redningsaktionen, men langsomt udvikler der sig et venskab, og et afhængighedsforhold, i den ulige flok.
Kommentarer
Filmen findes i 2 versioner, én med dansk tale og én med engelsk tale og danske undertekster. Filmen har fået samme vurdering i begge versioner.
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.