Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Team America: World Police
Original titel
Team America: World Police
Dansk titel
Team America: World Police
Medie
Film
Længde i minutter
98 minutter
Længde i meter
2671 meter
Producer
Trey Parker
Instruktør
Trey Parker
Producerende filmselskab
Paramount
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2004
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
15. december 2004
Begrundelse
Filmen indeholder adskillelige voldsomme og detaljerede scener hvor dukker bliver skudt, halshugget, skåret midt over og bliver bombet sønder og sammen så blodet sprøjter. Der er flere nærbilleder af dukker som bliver ædt levende, splatter ud efter et fald, eksploderer ved en selvmordsbombe eller får hjernen skudt ud. Desuden indeholder filmen halvpornografiske scener med dukker. Selv om det er en dukkefilm, får scenografien den i mange scener til at virke meget realistisk, og dukkerne virker i mange tilfælde særdeles livagtige og udtryksfulde. Filmen indeholder megen satire, men humoren er ofte sarkastisk og makaber og virker derfor sjældent formildende. Selv om det er en dukkefilm, virker de mange detaljerede og blodige voldsscener således så voldsomme, at filmen vurderes at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Den internationale politistyrke Team America, hvis mål er at bevare global stabilitet, finder ud af, at en magtsyg diktator sælger masseødelæggelsesvåben til terrorister. Team America kaster sig derfor ud i en livsfarlig mission for at redde verden. For at infiltrere terroristerne rekrutterer Team America den nye stjerne på Broadway Gary Johnston. Spørgsmålet er om hans skuespiltalent er godt nok til at narre terroristerne.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.