Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Kingdom of Heaven
Original titel
Kingdom of Heaven
Dansk titel
Kingdom of Heaven
Medie
Film
Længde i minutter
145 minutter
Længde i meter
3960 meter
Producer
Ridley Scott
Instruktør
Ridley Scott
Producerende filmselskab
20th Century Fox
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
25. april 2005
Begrundelse
Filmen indeholder en række nærbilleder af voldelige og brutale kampscener hvis realistiske detaljer flere gange vises i slowmotion. I flere særdeles blodige scener slagtes personer med sværd, knive og økser. Der vises nærbilleder af sårede og døde på slagmarken, af massegrave, af hængninger og personer der brændes levende. Da de voldsomme scener er langvarige og da kameraføringen forstærker virkningen af det voldelige vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
KINGDOM OF HEAVEN er et historisk drama om den turbulente tid omkring Korstogene i 1184. Smeden Balian kastes ind i en ti år lang krig. Som en fremmed i et fremmed land tjener han en fordømt konge, indleder et forbudt kærlighedsforhold til den eksotiske dronning og ophøjes til ridder. Samtidig må han beskytte Jerusalems folk mod overvældende styrker for at bevare den skrøbelige fred.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.