Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år The Proposition
Original titel
The Proposition
Dansk titel
The Proposition
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Cat Villiers
Instruktør
John Hillcoat
Producerende filmselskab
Jackie O Production
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Australien
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
10. april 2006
Begrundelse
Filmen har en særdeles dramatisk, intens og brutal stemning og rummer en lang række scener med meget blodige og detaljerede mishandlinger og drab, hvor personer skydes ned, stikkes ned med kniv, får brækket halsen, halshugges, piskes til døde eller udsættes for voldtægt. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Året er 1880, og den britiske officer Stanley er kommet til Australien med den mission at tæmme det lovløse land. Samtidig skal han beskytte sin sarte kone Martha mod de forbryderiske bander, der konstant truer landsbyen. En dag får han ram på de irske brødre Charlie og Mikey, der sammen med deres psykotiske og dominerende bror Arthur er eftersøgt for mord og voldtægter. Stanley er klar over, at det er Arthur, som han absolut skal have bugt med, og han stiller derfor Charlie et forslag, der er ligeså simpelt, som det er infamt.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.