Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Thank you for smoking
Original titel
Thank you for smoking
Dansk titel
Thank you for smoking
Medie
Film
Længde i minutter
92 minutter
Længde i meter
2527 meter
Producer
Content Films
Instruktør
Jason Reitman
Producerende filmselskab
Content Films
Distributør
Angel Distribution
Nationalitet
USA
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
26. juli 2006
Begrundelse
Filmen er fortalt i et roligt tempo.I en enkelt scene ses et mindre overgreb på en person. Da dette klip er kortvarigt og da filmen ellers er både morsom og rolig, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.
Handling
Nick Naylor lever af at tale. Nok minder han om en spejderdreng, men det er langt fra de gode gerninger, Naylor forsvarer. Naylor er tobaksindustriens stærkest kort på hånden, og det er ham, der sendes i felten, når rygter eller usande påstande skal dementeres. Som lobbyist for tobaksmastodonterne kæmper Naylor for rygerne og cigaretproducenternes rettigheder i Naylor befinder sig i daglig krydsild med både helseapostle, sundhedslobbyister og den tobaksfjendtlig senator Finistirre. Men via et veltilrettelagt spin og med assistance fra en progressiv Hollywood-agent, der skal promovere rygning på film, får Naylor snart talt diskussionen om tobakkens skadevirkninger ihjel.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.