Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Happy Feet
Original titel
Happy Feet
Dansk titel
Happy Feet
Medie
Film
Længde i minutter
109 minutter
Længde i meter
2978 meter
Producer
Bill Miller, George Miller, Doug Mitchell
Instruktør
George Miller
Producerende filmselskab
Kingdom Feature Productions, Kennedy Miller Productions, Village Roadshow Pictures
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
23. november 2006
Begrundelse
Filmen skildrer en ung afviger-pingvin, der prøver at finde sig en plads i tilværelsen. Den er som helhed roligt og humoristisk fortalt, men rummer enkelte dramatiske elementer. På et tidspunkt trues og forfølges vores hovedperson af nogle sultne kjover, og på et andet tidspunkt forfølges han af en uhyggelig søleopard. Siden er det nogle legesyge spækhuggere, der truer vores helte. Navnlig scenen med søleoparden er uhyggelig og indeholder bl.a. en chokeffekt. Da den forløses på humoristisk vis, og uden at nogen kommer til skade, vurderes den dog kun til at virke skræmmende på de yngste.
Handling
Hos kejserpingvinerne er man ikke en rigtig pingvin hvis man ikke kan synge, hvilket er meget uheldigt for den unge pingvinhan Mumle, der har den værste sangstemme i hele Antarktis! Men han kan til gengæld danse - stepdanse! Denne særlige evne gør ham i begyndelsen uønsket i flokken, men det skal vise sig, at det kan man nå langt med.
Kommentarer
Dansk taleversion.
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.