Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Teenage Mutant Ninja Turtles
Original titel
Teenage Mutant Ninja Turtles
Dansk titel
Teenage Mutant Ninja Turtles
Medie
Film
Længde i minutter
92 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Michael J. Arnold m.fl.
Instruktør
Kevin Munroe
Producerende filmselskab
The Weinstein Company
Distributør
Nordisk Film Biografdistr. A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
15. marts 2007
Begrundelse
Filmen skildrer teenage-skildpaddernes bestræbelser på at komme overens med hinanden og gøre kål på deres modstandere. Den indeholder flere actionprægede forfølgelses- og slagssmålsscener, hvor heltene bl.a. må kæmpe imod uhyggeligt udseende monstre fra en anden dimension. Disse scener er imidlertid af relativt kortvarig karakter, de ledsages af en humoristisk dialog og der er ikke nogen, der kommer alvorligt til skade. Der er endvidere tale om et urealistisk univers, hvor de implicererede karakterer har form af fantasi-figurer. Filmen vurderes derfor kun til at virke skræmmende på de yngste børn.
Handling
Efter at have besejret deres ærkefjende, Flænseren, keder de fire Turtles sig, og fordriver nu tiden i deres bolig i New Yorks kloakker med pizza, skateboards og lidt småjobs. Deres sensei, rotten Splinter, vil gøre alt for at holde dem sammen, og da der sker mystiske ting i byen, kommer de fire Turtles på deres hidtil største opgave. Milliardæren Max Winters er ved samle en uovervindelig hær af urgamle monstre, der skal hjælpe ham med at få verdensherredømmet! Nu må holdet af superninjaer vise, hvad de kan, og Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael er tilbage i hårdeste stil. Med hjælp fra deres gamle venner April O'Neal og Casey Jones må de fire Turtles gøre sig klar til deres livs største kamp også imod en mystisk ninja-klan, som støtter Winters planer. Det bliver den vildeste kamp mod tiden, og de får brug for alle deres tricks og moves!
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.