Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Meet the Robinsons
Original titel
Meet the Robinsons
Dansk titel
Min skøre familie Robinson
Medie
Film
Længde i minutter
106 minutter
Længde i meter
2897 meter
Producer
Dorothy McKim
Instruktør
Stephen (Steve) Anderson
Producerende filmselskab
disney
Distributør
BVI (Denmark)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
23. juli 2007
Begrundelse
Filmen er en animationsfilm, der foregår i et urealistisk univers. Den indeholder dog scener, hvor hovedpersonen bliver forfulgt og truet af forskellige uhyggelige væsner. I en scene bliver hovedpersonen f.eks. forfulgt af en faretruende dinosaurus. I en anden scene bliver han f.eks. truet af onde bowlerhatte. Da filmen foregår i et urealistisk tegnefilmsunivers, hvor hovedpersonen overlever uden de store problemer, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Lewis er forældreløs og drømmer om at få sig en familie. Da han møder Wilbur Robinson tager hans liv en ny drejning i retning af...fremtiden
Kommentarer
¿Meet the Robinsons er vurderet både i en DVD - version og i en biografversion. DVD -en er vurderet "Tilladt for alle". Biografversionen er vurderet til "Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år". De forskellige vurderinger skyldes, at TV formatet virker mindre skræmmende end biografens store format.
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.