Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Superbad
Original titel
Superbad
Dansk titel
Superbad
Medie
Film
Længde i minutter
113 minutter
Længde i meter
3101 meter
Producer
Judd Apatow
Instruktør
Greg Mottola
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
BVI (Denmark)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
28. august 2007
Begrundelse
Filmen skildrer to unge drenges bestræbelser på at gøre indtryk hos det modsatte køn. Den har en humoristisk grundtone med mange seksuelle hentydninger. Den indeholder flere scener, hvor personer skændes, slås og rammes af biler. I en scene slås og sparkes en liggende mand til en fest, i en anden scene påkøres en ung dreng af en politibil og kastes op over køleren. Disse scener er imidlertid ikke udpenslede, og de forløses hurtigt på humoristisk vis. Filmen vurderes derfor kun til at virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Teenagedrengene Seth og Evan er ikke ligefrem en del af det seje selskab på deres skole. De får en chance for at indynde sig hos pigerne, da de bliver bedt om at skaffe sprut til en fest. Det er imidlertid temmelig vanskeligt at skaffe sprut i de mængder, når man ikke er gammel nok til at købe det i butikkerne, og de må gennem mange prøvelser får at nå deres mål.
Kommentarer
Ungdoms- og voksenfilm
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.