Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år MICHAEL CLAYTON
Original titel
MICHAEL CLAYTON
Dansk titel
MICHAEL CLAYTON
Medie
Film
Længde i minutter
120 minutter
Længde i meter
3279 meter
Producer
SYDNEY POLLACK, JENNIFER FOX A.O.
Instruktør
TONY GILROY
Producerende filmselskab
SUMMIT ENTERTAINMENT
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
13. september 2007
Begrundelse
Filmen er en thriller, der i flere sekvenser indeholder en ildevarslende stemning. Den indeholder scener med overfald, eksplosioner, mordforsøg og mord, f.eks. bliver en person i en scene overfaldet i sin lejlighed og aflivet med en sprøjte. Da scenerne ikke er specielt voldelige eller blodige, vurderes filmen til kun at virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Michael Clayton er en in-house ¿fixer¿ hos Kenner, Bach & Ledeen - et af de største advokatfirmaer i New York. Med en fortid som offentlig anklager har han uden problemer klaret firmaets mere beskidte sager, men han er udbrændt og træt af jobbet. En skilsmisse, et fejlslagent forretningseventyr og stigende gæld betyder imidlertid, at Clayton er bundet til firmaet. Karen Crowders karriere tegner imidlertid lys. Som nyudnævnt direktør hos U/North er hun ved hjælp af Kenner, Bach & Ledeens mest geniale advokat ved at indgå et særdeles fordelagtigt forlig i en sag, som ellers kunne have ødelagt hendes firma, men sagen bliver saboteret, og Clayton står foran den største udfordring i sin karriere og i sit liv!
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.