Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år La Zona
Original titel
La Zona
Dansk titel
La Zona
Medie
Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
2612 meter
Producer
Alvaro Longoria
Instruktør
Rodrigo Pla
Producerende filmselskab
Morena Films
Distributør
Miracle Film Distribution
Nationalitet
Mexico
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
25. marts 2008
Begrundelse
Filmen har gennemgående en utryg, ildevarslende og dyster stemning. Der er en række dramatiske og skræmmende scener med vold, skyderier og drab. I en særlig skræmmende scene ses en person blive dræbt ved kvælning. I en anden scene bliver en en dreng slået og sparket til døde af en rasende menneskemængde. Da filmen har et realistisk præg, og idet volden er detaljeret skildret, vurderes filmen til at virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Alejandro bor i Zonen, en fashionabel bydel omringet af en høj mur. Her bor de rige og privilegerede beskyttet af private sikkerhedsfolk. Da et stort reklameskilt vælter ind over muren, kravler tre unge fra slumkvartererne udenfor over muren og begår indbrud, men overraskes af en ældre kvinde, som de ender med at slå ihjel. Der bliver slået alarm til sikkerhedsfolkene, som tager hånd om situationen på deres helt egen facon: To af de indtrængende skydes ned med koldt blod, mens en tredje i første omgang undslipper. En gruppe mænd samles hos Alejandros forældre og beslutter ikke at melde begivenhederne til autoriteterne, men i stedet selv at forsøge at fange den undvegne og udøve egen retfærdighed.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.