Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Det Som Ingen Ved
Original titel
Det Som Ingen Ved
Dansk titel
Det Som Ingen Ved
Medie
Film
Længde i minutter
99 minutter
Længde i meter
2698 meter
Producer
Lars Bredo Rahbek
Instruktør
Søren Kragh-Jacobsen
Producerende filmselskab
Nimbus Film Production
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
4. april 2008
Begrundelse
Filmen har i flere sekvenser en ildevarslende stemning. Den indeholder scener med overvågning, forfølgelser, overfald, slåskampe og mord. I en scene fx bliver hovedpersonen overfaldet, slået og truet på livet på et toilet. I flere af scenerne bruges gysereffekter med fx en mørk og uklar billedside samt en overraskende klipning. I en af disse scener ser man desuden en af hovedpersonerne hænge død i et reb. Scenen er overraskende og uhyggelig. Da scenen er ublodig og filmen samtidig slutter håbefuld, vurderes filmen til kun at virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Da børneentertaineren Thomas Deleurans søster , som har levet et liv med mange hemmeligheder - omkommer ved en tilsyneladende hændelig drukneulykke, finder han nogle dokumenter og billeder i hendes lejlighed. De viser sig at indeholde sprængfarlige informationer om den efterretningstjeneste, deres far havde viet sit liv til. Thomas hvirvles ind i sagen, og pludselig bliver han selv overvåget, aflyttet og forfulgt.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.