Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Frygtelig Lykkelig
Original titel
Frygtelig Lykkelig
Dansk titel
Frygtelig Lykkelig
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
2835 meter
Producer
Thomas Gammeltoft
Instruktør
Henrik Ruben Genz
Producerende filmselskab
Fine & Mellow Productions
Distributør
Nordisk Film Biografdistr. A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
26. juni 2008
Begrundelse
Filmen indeholder flere dramatiske scener, hvor personerne overvåger hinanden og er angste. Den indeholder desuden scener, hvor personerne har voldsomme og blodige opgør, der medfører, at personer bliver slået ihjel. I en scene f.eks. har to af hovedpersonerne et voldsomt og blodigt opgør med skyderier og drab. Da scenerne desuden er meget dramatiske og samtidig realistisk fremstillet, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
¿Frygtelig Lykkelig¿ handler om den unge københavnske politibetjent, Robert, der efter en fatal hændelse i sit privatliv forflyttes til et vikariat, som landbetjent i en lille sønderjysk flække. Det er en nødvendig mellemstation på vej tilbage til livet og jobbet i København. Men de uskrevne regler, som hersker i landsbyen stiller ham overfor større udfordringer end han havde forestillet sig¿ Frygtelig Lykkelig er baseret på virkelige hændelser.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.