Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Der Baader Meinhof Komplex
Original titel
Der Baader Meinhof Komplex
Dansk titel
Baader-Meinhof Komplekset
Medie
Film
Længde i minutter
151 minutter
Længde i meter
4136 meter
Producer
Bernd Eichinger
Instruktør
Uli Edel
Producerende filmselskab
Constantin Film Produktion m.fl.
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Tyskland
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
27. oktober 2008
Begrundelse
Filmen har en særdeles voldelig og dramatisk stemning og rummer en lang række scener med voldelige overgreb, kidnapninger, væbnede røverier, terrorbombninger, drab, henrettelser og selvmord. Adskillige af drabene er meget brutale og detaljerede i fremstillingen, og man ser mange stærkt blødende, lemlæstede og døde mennesker. Der er også flere scener, hvor man ser personer lide under trusler og indespærring i isolation. Da virkningen ofte forstærkes af voldsomme effekter på billed- og lydsiden, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
I 1960erne og 1970erne spredte den tyske terrororganisation Baader-Meinhof gruppen gang på gang rædsel i Tyskland og resten af verden med bombesprængninger, kidnapninger, røverier og snigmord. Filmen følger hovedpersonerne Ulrike Meinhof og Andreas Baader samt deres kampfællers ekstreme liv på den yderste venstrefløj i Rote Arme Fraktion.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.