Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Lakeview Terrace
Original titel
Lakeview Terrace
Dansk titel
Lakeview Terrace
Medie
Film
Længde i minutter
110 minutter
Længde i meter
3003 meter
Producer
James Lassiter
Instruktør
Neil LaBute
Producerende filmselskab
Screen Gems
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
18. november 2008
Begrundelse
Filmen har en gennemgående psykologisk truende og konfliktpræget grundstemning, og rummer flere brutale scener med slåskampe, skyderier og faretruende konfrontationer. I en meget anspændt og truende scene slås en pige voldsomt af sin far i hovedet. I en anden intens forfølgelsesscene jages et par koldblodigt af en psykopatisk morder, og der er voldsom slåskamp og skyderi. Filmen vurderes på baggrund af de voldelige scener, og ikke mindst den udpenslede psykologiske, truende stemning, til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Det skulle være deres drømmehus, deres nye hus med udsigt over bjergene, deres første hus som ægtepar. Chris og Lisa synes, de er flyttet ind i det ideelle kvarter, og føler sig egentlig også meget trygge ved, at deres nabo er politimand. Sort politimand. Men de er også et blandet ægtepar, så de bliver meget forbavsede, da Abel viser sig at være meget fjendtlig over for dem.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.