Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Sandheden Om Mænd
Original titel
Sandheden Om Mænd
Dansk titel
Sandheden Om Mænd
Medie
Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
2620 meter
Producer
Meta Louise Foldager m.fl.
Instruktør
Nikolaj Arcel
Producerende filmselskab
Zentropa Productions
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
23. september 2010
Begrundelse
Filmen har enkelte steder en dyster og dramatisk stemning. Den indeholder enkelte scener hvor personer får slagstilfælde eller angstanfald. I en scene udvikler en tilsyneladende almindelig samtale sig dramatisk, da en person får et slagtilfælde og går i koma. I en anden scene får en person et angstanfald og vælter om på et badeværelsesgulv. Der indgår endvidere en enkelt drømmelignende eller metaforisk scene, hvor et tog lige pludselig kører gennem en lejlighed. Endvidere indgår en række scener med et erotisk indhold. Disse scener er ikke af visuelt eksplicit karakter, men er for enkeltes vedkommende relativt eksplicitte på lydsiden og de indgår desuden i så stort et antal, at de i deres helhed kan vurderes til at kunne virke grænseoverskridende på børn. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.
Handling
Mads flytter i hus med sin dejlige kæreste Marie, men bliver pludselig ramt af tvivl. Er dette meningen med livet? Er alle drømme udlevet? Er han rigtig lykkelig? Mads smider hvad han har i hænderne, flytter fra Marie og kaster sig ud i en desperat jagt efter at indfri de store drømme, en jagt på meningen med livet og den eneste ene. En jagt der indeholder vennerne fra slænget Louise og Peter dates, en ny og yngre kæreste break-ups, møder med svigerforældre, byture, frustrerende timer med arbejdet på det helt rigtige filmmanuskript, og en evig søgen efter det lykkelige liv.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.