Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år The social network
Original titel
The social network
Dansk titel
The social network
Medie
Film
Længde i minutter
120 minutter
Længde i meter
3292 meter
Producer
SCOTT RUDIN
Instruktør
David Fincher
Producerende filmselskab
Sony pictures m.fl.
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
11. oktober 2010
Begrundelse
Filmen har en gennemgående dyster billedside. Selve handlingen er dog af udramatisk karakter, og involverer kun enkelte scener, hvor personer råber og opfører sig aggressivt, Der indgår endvidere enkelte scener med et seksuelt indhold, men disse er hverken langvarige eller udpenslede. Filmen vurderes derfor kun til at kunne virke skræmmende på de alleryngste.
Handling
En aften i løbet af efteråret 2003 sætter det unge Harvard-studerende computergeni, Mark Zuckerberg, sig til computeren og kaster sig ud i virkeliggørelsen af sin seneste idé. I byger af blogs og programmering udvikler det, der begyndte som en spinkel inspiration i hans hjerne, sig til et verdensomspændende netværk og intet mindre end en revolution inden for global kommunikation. Kun seks år og 500 millioner venner senere er Mark Zuckerberg verdenshistoriens yngste milliardær, men for denne unge iværksætter leder den gigantiske succes ikke alene til uoverskuelige personlige, men også store juridiske komplikationer.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.