Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år The Green Hornet
Original titel
The Green Hornet
Dansk titel
The Green Hornet
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
115 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Neal H. Moritz
Instruktør
Michel Gondry
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
6. januar 2011
Begrundelse
Filmen har en humoristisk, men også dramatisk stemning og indeholder adskillige scener med actionprægede karatekampe, skyderier, eksplosioner, biljagter og drab. I adskillige scener ser man personer blive skudt. I en scene ser man en person, der er blevet dræbt under en nedstyrtet bil. I en anden scene begraves to personer i en bil, men undslipper. I en scene ser man en såret person, der skal have fjernet en kugle fra skulderen. I et par scener ses lidt blod, men da der ikke vises detaljerede billeder af lemlæstelser, sår eller dræbte, og da filmens hovedpersoner ikke kommer noget alvorligt til, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Britt Reid er søn af en prominent og respekteret mediemagnat I Los Angeles, og da faderen dør, skal han forsøge at løfte arven. Det er ikke let, og Britt gør det på sin helt egen, utraditionelle og meget dramatiske måde, som tilsyneladende fører ham over på den forkerte side af loven.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.