Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år The Amazing Spider-man 2
Original titel
The Amazing Spider-man 2
Dansk titel
The Amazing Spider-man 2
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
142 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Avi Arad
Instruktør
Marc Webb
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2014
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
31. marts 2014
Begrundelse
Filmens grundstemning er dramatisk og hektisk, og den præges af spænding og højt tempo. Der er mange voldsomme kampscener med eksplosioner, skud, bilsammenstød og mennesker på flugt, og i adskillige scener ses et elektromonster gå til angreb på hovedfigurer. I én scene falder en hovedfigur ned i et akvarium med elektriske ål, og man ser nærbilleder af en stor uhyrelignende ål, der angriber og dræber vedkommende med spidse tænder. I en anden scene forvandles én af filmens andre hovedfigurer til et monster, efter at have fået sprøjtet edderkoppegift ind i blodårene. Filmens eventyrpræmis og lejlighedsvise humoristiske forløsning gør, at den kun vurderes at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Spiderman alias Peter Parker står overfor store udfordringer, da han både skal beskytte sine medborgere i New York fra de forbrydere, der truer byen samt passe sit kærlighedsliv med kæresten Gwen. Og da en gammel ven fra fortiden pludselig dukker op, får han endnu mere at se til.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.