Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år SPECTRE
Original titel
SPECTRE
Dansk titel
SPECTRE
Medie
Film
Længde i minutter
148 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Barbara Broccoli, Michael G. Wilson
Instruktør
Sam Mendes
Producerende filmselskab
MGM
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
26. oktober 2015
Begrundelse
Filmen har en intens og spændingsfyldt grundstemning, og den indeholder talrige scener med langvarige forfølgelser, slagsmål, skyderier og likvideringer. To scener er mere voldsomme. I den ene af disse scener ses en mand få øjnene presset ind af en lejemorder, for derefter at få halsen drejet om så han dør. I en anden scene ses en af filmens hovedpersoner være spændt fast til en operationsstol og blive boret i ansigtet med små, spidse bor. Begge scener er dog ikke særligt blodigt udpenslede, samt de forløses hurtigt med action, hvor filmens hovedfigurer på positiv vis klarer skærene. Da filmens handling foregår i et tydeligt actionfilmsunivers, hvor de gode sejrer til sidst, vurderes de mere voldelige scener alligevel kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I Rom infiltrerer Bond et hemmeligt møde, der bringer ham på sporet af den lyssky organisation SPECTRE. Samtidig kæmper hans chef M mod interne politiske kræfter i London, der ikke bryder sig om Bonds metoder og vil nedlægge MI6.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.