Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år STAR WARS - THE FORCE AWAKENS
Original titel
STAR WARS - THE FORCE AWAKENS
Dansk titel
STAR WARS - THE FORCE AWAKENS
Medie
Film
Længde i minutter
136 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
J.J. Abrams m. fl.
Instruktør
J.J. Abrams
Producerende filmselskab
Lucas Film
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
8. december 2015
Begrundelse
Filmen, der foregår i et virkelighedsfjernt science fiction univers, har en gennemgående actionpræget stemning. Der er mange lyssværdsdueller, hæsblæsende kampscener med eksplosioner og drab, samt en voldsom lydside. Mange scener vurderes at være skræmmende og følelsesmæssigt udfordrende for børn. Filmen indeholder monstre og mennesker, der slås ihjel på voldsom og bestialsk vis. De fleste scener hører til den actionprægede science fiction genre, men enkelte scener rummer stærk følelsesmæssig forbindelse til børns hverdagsliv. Scenerne er dog ikke udpenslede, de foregår i et urealistisk science fiction univers, samt de forløses ofte med komiske optrin, hvorfor filmen kun vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Filmen er den syvende film i Star Wars universet, hvor vi møder den næste generation efter Han Solo, prinsesse Leia og Luke Skywalker, der skal kæmpe om at genskabe balancen i universet...
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.