Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år ANTBOY 3
Original titel
ANTBOY 3
Dansk titel
ANTBOY 3
Medie
Film
Længde i minutter
85 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
LEA LØBGER
Instruktør
ASK HASSELBALCH
Producerende filmselskab
NIMBUS FILM
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
18. januar 2016
Begrundelse
Filmen har en dramatisk grundstemning med en humoristisk undertone. Flere steder benytter filmen sig af en tegneserielignende æstetik og dramatik. Der er en række scener med fald og fysiske kampe, hvor personer kastes og rammes af genstande. I en scene ses bange folk, der flygter. Der er også lettere uhyggelige scener og korte glimt af et truende menneske/insekt-væsen. Volden og det uhyggelige er imidlertid ikke udpenslet og ender jævnligt i humor. Filmens hovedfigurer fremstår stærke og handlekraftige og klarer problemerne sammen. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Pelle er i hemmelighed superhelten Antboy. Han beslutter sig for at opgive livet som forbryderbekæmper og starte på den samme efterskole som kæresten Ida. Men en ny superhelt melder sig på banen og stjæler rampelyset. Samtidig bliver Albert Gæmelkrå der tidligere har bekæmpet Pelle i skikkelse af superskurken Loppen udskrevet fra sin forvaring og begynder at arbejde i firmaet ExoFarm. Så er der linet op til en kamp mod farligere modstandere - men hvem er ven og hvem er fjende?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.