Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Central Intelligence
Original titel
Central Intelligence
Dansk titel
Central Intelligence
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Peter Principato
Instruktør
Rawson Marshall Thurber
Producerende filmselskab
Universal Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
27. maj 2016
Begrundelse
Filmen har en humoristisk og actionfyldt grundstemning. Den er i mange scener klippet i et hurtigt tempo og indeholder scener med voldsomme slagsmål, skyderier og eksplosioner. I én scene bliver hovedpersonen skudt og ses liggende livløs på gulvet. Det er uvist om han dør. I en anden scene flås struben ud på en mand, og det blodige strubehoved ses kortvarigt. Idet grundstemningen er humoristisk, hovedfigurerne er stærke og handlekraftige, og filmen forløses positivt, vurderes det, at den kun kan virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Han var nørdet og blev drillet i skolen. Nu er han en dødbringende CIA agent og skal til genforeningsfest. Under påskud af at arbejde på en tophemmelig sag hverver han skolens tidligere es, nu revisor, som savner tidligere tiders storhed. Men før den satte talknuser opdager, hvad han har givet sig i kast med, er det for sent. Hans nye og meget uforudsigelige ven kaster ham hovedkulds ud i skudvekslinger, dobbeltbedrag og spionageoperationer, der meget nemt kunne ende med at tage livet af dem begge.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.