Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år FINDING DORY
Original titel
FINDING DORY
Dansk titel
FIND DORY
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
103 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Lindsey Collins
Instruktør
Andrew Stanton,
Producerende filmselskab
Disney/Pixar
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
17. juni 2016
Begrundelse
Filmen har en varm og let grundstemning. Den indeholder enkelte smådramatiske scener, hvor hovedfigurer befinder sig i lettere farefulde situationer. I én lidt mørk og dyster scene jages hovedfigurerne af en uhyggelig blæksprutte, som forsøger at spise dem, og i en anden scene ses en hektisk biljagt. Hertil kommer flere scener, hvor en hovedfigur er trist og ensom, fordi hun er adskilt fra og savner sine forældre. På den baggrund vurderes det, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.
Handling
Dory lever trygt og godt med sine venner Marlin og Nemo i det dejlige rev på bunden af havet. Pludselig kommer Dory i tanke om at hun har en familie, som lever derude, og dem vil hun gerne finde. Hun tager sine to venner Nemo og Marlin med på denne lange rejse, og undervejs møder de Blæksprutten Hank, Hvalhajen Hope, og mange andre.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.