Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Captain Fantastic
Original titel
Captain Fantastic
Dansk titel
Captain Fantastic
Medie
Film
Længde i minutter
119 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Shivani Rabat, Monica Levinson, Lynette Howell Taylor, Jamie Patricof
Instruktør
Matt Ross
Producerende filmselskab
ShivHans Pictures, Electric City Entertainment
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (Filmdistribution)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
30. juni 2016
Begrundelse
Filmen har et overvejende roligt forløb. Den indeholder dog en række dramatiske scener med børn og voksne i farefulde eller sorgfulde situationer. I en scene falder en pige ned fra et tag og kommer til skade, i en anden scene konfronteres en gruppe børn med en forælders død. I endnu en scene må en forælder forlade sine børn. Filmen har desuden et voldsomt anslag, der viser en ung mand, der med en kniv dræber en hjort og spiser det rå hjerte. Da filmen i øvrigt har en varm og humoristisk stemning, og da dramatikken ikke er blodigt udpenslet, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Ben har dedikeret sit liv til ét formål: at sikre at hans børn bliver til nogle ekstraordinære voksne mennesker. Men da en tragedie rammer familien, er de nødt til at forlade det paradis, de selv har skabt, og bevæge sig ind i en ukendt verden, der udfordrer Bens ide om, hvad det vil sige at være forælder og dermed sætter spørgsmålstegn ved alt det, børnene hidtil har lært.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.