Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Threstir
Original titel
Threstir
Dansk titel
Sparrows
Medie
Film
Længde i minutter
99 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Birgitte Hald
Instruktør
Rúnar Rúnarsson
Producerende filmselskab
Nimbus
Distributør
ØST FOR PARADIS FILMIMPORT APS
Nationalitet
Andet ?
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
5. juli 2016
Begrundelse
Filmen har en rolig grundstemning. Den indeholder enkelte scener med slagsmål, konflikt, skænderi og druk samt flere sexscener. i én scene ser man ung mand, der har sex med en ældre kvinde, og i en anden scene har en mand sex med en bevidstløs ung pige, mens en anden mand står og onanerer ved siden af. Idet navnlig den sidstnævnte scene er eksplicit i sin skildring af voksenseksualitet, vurderes det, at filmen kan virke skræmmende eller grænseoverskridende på de yngste i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.
Handling
Den 16-årige dreng Ari, som har boet med sin mor i Reykjavik, bliver pludselig sendt tilbage til de afsidesliggende Vestfjorde for at bo sammen med sin far, Gunnar. Her skal han håndtere et vanskeligt forhold til sin far og til barndomsvennerne, der har forandret sig meget i årene, hvor han har været væk. I disse svære omgivelser skal Ari finde sig selv på rejsen fra barn til voksen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.