Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Familien Jul - i nissernes land
Original titel
Familien Jul - i nissernes land
Dansk titel
Familien Jul - i nissernes land
Medie
Film
Længde i minutter
88 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Thomas Lydholm
Instruktør
Carsten Rudolf
Producerende filmselskab
Pixy Film
Distributør
Angel Distribution
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
14. september 2016
Begrundelse
Filmen har en hyggelig grundstemning. Den indeholder mild dramatik med børn der må klare sig uden deres forældre, og som trues og fanges af ondskabsfulde nisser. Da der er tale om stærke og handlekraftige børn, der ved fælles hjælp overkommer alle farer, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Nissen Pixy dukker til stor overraskelse op hos Familien Jul allerede den 1. december for at hente sin nissehue, da huen gemmer på en magisk hemmelighed - julekuglen. Ved et uheld kommer Hugo til at ødelægge julekuglen, der er kraften bag Pixys evner og livsnødvendig for den gode nisse. Sammen drager den svækkede Pixy, Hugo og hans søskende derfor på en spændende rejse gennem nissernes land for at samle kuglen og redde Pixy. Men mange forhindringer venter den gode venneflok på deres rejse gennem det magiske nisseland - ikke mindst den onde nisse Evol og hans nissebande, der prøver at spænde ben for Hugo ved at trylle Alfred om til et rensdyr og med magi gøre Vega håbløst forelsket i Evol.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.