Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Operation Avalanche
Original titel
Operation Avalanche
Dansk titel
Operation Avalanche
Medie
Film
Længde i minutter
94 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Matt Johnson
Producerende filmselskab
XYZ Films
Distributør
Another World Entertainment
Nationalitet
USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
25. oktober 2016
Begrundelse
Filmen har konfliktfyldt grundstemning, og den har en håndholdt, dokumentaristisk stil, som også gør stemningen lettere urolig og giver filmen et realistisk præg. Den indeholder flere dramatiske og voldsomme scener, fx hvor der pludseligt skydes på en parkeringsplads, og en bil kører galt. I en anden langvarig og dramatisk scene jages en hovedperson i sin bil, og der skydes mange gange imod ham. I en tredje ubehagelig scene ser man en mand, der har hængt sig i en garage. Da volden i de nævnte scener ikke udpensles, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I 1967 har CIA en mistanke om, at der er en russisk muldvarp i NASA, som saboterer Apollo-programmet. De sender derfor to unge agenter på en undercover-mission forklædt som dokumentarister, der skal dokumentere NASAs kapløb til månen. Men det de opdager, er langt mere chokerende end den sovjetiske spion. Noget tyder nemlig på, at regeringen skjuler en langt større hemmelighed om Apollo.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.