Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Live by Night
Original titel
Live by Night
Dansk titel
Lev om natten
Medie
Film
Længde i minutter
129 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Ben Affleck
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
SF Studios
Nationalitet
USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
28. november 2016
Begrundelse
Filmen har en intens og dramatisk grundstemning og indeholder adskillige scener med biljagter, eksplosioner, slagsmål, skyderier og likvideringer. I flere af disse scener fremstilles volden udpenslet og realistisk, f.eks. når personer skydes i hovedet, får halsen skåret over eller smides i døden fra et tag. I en scene skydes en af filmens centrale personer ihjel for øjnene af sin partner og sin grædende lille søn. På grund af filmens mange blodige og brutale voldsscener, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Filmen finder sted i 20'ernes brølende forbundstid, hvor sprutten flyder og styres af et underjordisk netværk af hårdkogte gangstere. Muligheden for at opnå magt og penge er der for enhver med nok ambitioner og nerver. Joe Coughlin, søn af en højtstående politimand har for længst vendt ryggen til hans strenge opvækst for at leve livet som fredløs. Men selv blandt kriminelle er der regler og Joe bryder en stor én, da han både stjæler penge og kæresten til en magtfuld mafiaboss. Den hede kærlighedsaffære ender i en tragedie og sender Joe ud på en rejse drevet af hævn, ambitioner, romantik og forræderi, der tvinger ham ud af Boston og op ad karrierestigen i Tampas hårde underverden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.