Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Elle
Original titel
Elle
Dansk titel
Elle
Medie
Film
Længde i minutter
130 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Paul Verhoeven
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Belgien, Tyskland, Frankrig
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
31. januar 2017
Begrundelse
Filmen har en spændingspræget og konfliktfyldt grundstemning, og den indeholde mange scener med brutale overfald og vold. I flere angstfyldte scener ser man en kvinde, som overfaldes og voldtages af en maskeret mand. I én af scenerne slår kvinden sin overfaldsmand mange gange i hovedet med en hård genstand, og man ser blodet sprøjte ud af hans ansigtsmaske. I en anden scene ses en mand med et åbent, blodigt kraniebrud, og i en tredje scene ser man dokumentaristiske klip af et blodigt og maltrakteret lig, som pakkes ind i en pose. Da filmens hovedkarakter for det meste er stærk, og da filmen også indeholder nogen positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.
Handling
Michele, som er direktør for et førende videospilfirma, overfaldes en dag af en fremmed i sit eget hjem. Overfaldet ændrer hendes liv, og hun beslutter sig for at finde frem til sin overfaldsmand. Da dette lykkes, går det imidlertid ikke helt, som hun havde forestillet sig.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.