Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Fireman Sam: Alien Alert! The Movie
Original titel
Fireman Sam: Alien Alert! The Movie
Dansk titel
Brandmand Sam: Besøg fra rummet
Medie
Film
Længde i minutter
60 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Gary Andrews
Producerende filmselskab
Australian Broadcast Corp.
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Storbritanien
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
28. februar 2017
Begrundelse
Filmen har en venlig, men også let dramatisk grundstemning. I en scene falder en dreng i vandet, mens det er mørkt, og der opstår lidt dramatik, da han skal reddes af brandkorpset. I en anden scene falder to børn ned af en skrænt, hvorfra de ikke selv kan komme op, og den ene kommer til skade med sin arm. I en anden scene opstår der brand i en skov, og to børn er kortvarigt i fare. Hertil kommer enkelte scener med let uhygge, fx da en flok børn leder efter rumvæsener i skoven. Da de let dramatiske scener hurtigt forløses, og da filmen foregår i et venligt, velkendt og animeret univers, vurderes den ikke at kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Freden i Brandmand Sams lille by bliver forstyrret, da Norman ser en flyvende tallerken. Snart overrendes byen af folk på jagt efter små grønne mænd, anført af Buck Douglas og hans tv-show om rumvæsner. Det fører til uheld overalt, og Brandmand Sam har svært ved at følge med. Heldigvis har byen netop fået et nyt redningscenter med helikopter og ekstra stor vandspand til brandslukning. Alle bliver helt rumtossede, og selv Brandmand Sam får øje på en lille grøn mand. Men der er noget, som virker lidt mærkeligt, og Brandmand Sam går i gang med at undersøge, hvad der ligger bag besøget fra rummet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.