Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år 3 ting
Original titel
3 ting
Dansk titel
3 ting
Medie
Film
Længde i minutter
88 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Caroline Schlüter Bingestam, Jacob Jarek
Instruktør
Jens Dahl
Producerende filmselskab
TV2, Det Danske Filminstitut, Profile Pictures
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
16. marts 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående anspændt stemning. De fleste scener er præget af dialog, hvor mennesker vogter på hinanden. Der er imidlertid også enkelte scener med voldeligt indhold: Skyderier, eksplosioner og personer, som ses dræbt af skud. Da det voldsomme imidlertid er ret kortvarigt og ikke er fremstillet udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Mikael, en højtbegavet sprængstofekspert, har sammen med en gruppe serbiske kriminelle stjålet 60 millioner kroner. I sidste time prøver han at redde sit liv og skabe sig en fremtid ved at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram. Han skal opholde sig på et hotel, indtil retssagen starter, og beder om tre ting i bytte for sit vidneudsagn: at PET tilvejebringer en kvinde ved navn Camilla, at han får bragt en bestemt kasse fra et opbevaringslager, og at han kan modtage en bestilling på to gange takeaway-butter chicken fra et spisested i Valby.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.