Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Mune, le gardien de la lune
Original titel
Mune, le gardien de la lune
Dansk titel
Månens vogter
Medie
Film
Længde i minutter
84 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Benoît Philippon, Alexandre Heboyan
Producerende filmselskab
Inc. Onyx Films
Distributør
Sweet Chili Entertainment
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2014
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
16. marts 2017
Begrundelse
Animationsfilmen har en gennemgående poetisk stemning med en tone af humor. Der er dog også scener med mere voldsomt indhold: Hovedpersonerne er i en situation omgivet af uhyggelige skikkelser og kæmper i andre scener imod et mægtigt monster. Da filmen imidlertid udspiller sig i et animeret univers fjernt fra virkeligheden, og da centrale figurer fremstår handlekraftige og succesrige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor vurderingen ”tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år”.
Handling
Den generte faun Mune bliver overraskende udpeget som den nye Månens Vogter, og så ser underverdenens hersker Necros sit snit til at skabe kaos på Den Lille Planet. Alt går galt for Mune, og mens alles øjne er rettet mod ham, stjæler Necros solen, hvorved også månen mister sit lys. Det er nu op til Mune at genskabe balancen på planeten, og sammen med Solens Vogter, Sohon, og pigen Glimt, drager han ud på den farefulde færd for at redde solen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.