Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Den bedste mand
Original titel
Den bedste mand
Dansk titel
Den bedste mand
Medie
Film
Længde i minutter
98 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Lea Løbger
Instruktør
Mikkel Serup
Producerende filmselskab
Nimbus Film, TV2 Danmark, Det Danske Filminstitut, MEDIA (EU), The Icelandic Film Centre, Croatian Audiovisual Centre, MP Film Production, Pegasus Pictures, The Ministry of Industries and Innovation (Iceland), Serup Instituttet
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
18. maj 2017
Begrundelse
Filmen har et roligt tempo og en eftertænksom stemning. Der er mange scener præget af dialog og alvorlige ansigter. Men der er også en række længere scener, som beskriver boksekampe med voldsomme slag understreget af en effektfuld lydside. Vi ser boksere blive ramt på krop og i hoved, som bløder og falder om med knockout. Da volden imidlertid foregår inden for en sportsgrenens regelrette ramme, og da bokserne i den sidste ende kan rejse sig efter kampen, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor 11-årsgrænse.
Handling
Filmen er inspireret af virkelige begivenheder og er et drama om en af de mest sensationelle sejre i dansk sportshistorie. Det er samtidig en rørende fortælling om en mand, der med ukuelig støtte fra sin kone og gennem venskabet med en ung afrikansk bokser formår at træde ud af sin egen skygge, finde modet til at trodse sine indre dæmoner og blive en levende legende.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.