Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Cars 3
Original titel
Cars 3
Dansk titel
Biler 3
Medie
Film
Længde i minutter
107 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Brian Fee
Producerende filmselskab
Walt Disney, Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
23. juni 2017
Begrundelse
Filmen har en venlig grundstemning. Den indeholder enkelte voldsomme scener med biluheld og eksplosioner, fx ser man i én scene hovedfiguren køre galt i et bilvæddeløb, og i en anden langvarig og lettere voldsom scene forvilder hovedfigurerne sig ind i et dramatisk løb, og stemningen bliver dramatisk og lettere truende. Da fortællingen foregår i et velkendt, venligt og animeret univers, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.
Handling
Lynet McQueen har fået baghjul af en ny generation rasende hurtige racerbiler, og er blevet kørt ud på et sidespor i den sport, han elsker. For at komme på banen igen får han hjælp af den ivrige unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr, og opmuntring fra hans gamle mentor, den afdøde Doc Hudson. Det bliver en hård kamp for den gamle mester at bevise, at nr. 95 stadig kan være med forrest i feltet i Stempel Cup’en.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.