Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Jumanji: Welcome to the Jungle
Original titel
Jumanji: Welcome to the Jungle
Dansk titel
Jumanji: Welcome to the Jungle
Medie
Film
Længde i minutter
111 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Jake Kasdan
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
21. november 2017
Begrundelse
Filmen har en actionfyldt grundstemning og en humoristisk undertone. Der er talrige scener med voldsomt indhold: Personer forfølges intenst, de slås og kaster rundt med hinanden. Der skydes og der ses en del eksplosioner. Mennesker falder fra stor højde og angribes af vilde dyr. I flere af disse tilfælde bliver personerne dræbt. Flere gange ses insekter, der kravler ud og ind af åbninger i en mands hoved. Personer går i opløsning og forsvinder over i en anden dimension. Flere af disse begivenheder introduceres med chokagtig pludselighed. Imidlertid udspiller voldsomhederne sig i et univers, der har karakter af et computerspil, hvor seeren efterhånden lærer, at figurerne er overnaturligt robuste og har flere liv. Samtidig er det voldelige ikke beskrevet udpenslet og veksler jævnligt med humoristiske optrin. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på yngste børn i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.
Handling
Fire teenagere finder et gammelt videospil, og da de begynder at spille det, suges de ind i Jumanjis jungle og bliver forvandlet til forskellige karakterer. Sammen opdager karaktererne, at det ikke kun handler om at spille - de skal også forstå at overleve spillet, som bliver deres livs farligste eventyr.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.