Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år The Greatest Showman
Original titel
The Greatest Showman
Dansk titel
The Greatest Showman
Medie
Film
Længde i minutter
105 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Michael Gracey
Producerende filmselskab
Fox
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
9. december 2017
Begrundelse
Filmen har gennemgående en varm og romantisk stemning. Nogle scener har imidlertid et trist og dramatisk indhold. I en scene får en dreng en syngende lussing. I en anden længere scene ses en mand løbe ind i en ildspåsat bygning, og man ser offerets forbrændte ansigt. I en tredje scene opstår der et slagsmål mellem cirkustruppen og dens modstandere. I nogle scener ses mennesker græde af sorg og ulykkelig kærlighed. De dramatiske og triste scener opvejes imidlertid af lange passager med spektakulære cirkusnumre og mennesker, der synger og danser i glæde. Da det triste og dramatiske indhold forløses positivt og da filmen også skildrer et varmt og romantisk kærlighedsforhold, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Filmen The Greatest Showman er den første musical med originale sange siden 1992. Sangene synges live og i hovedrollen ses Hugh Jackman, der tidligere har sunget i Les Misérables. Jackman spiller P.T. Barnum - grundlæggeren af det berømte omrejsende cirkus Ringling Bros. og Barnum & Bailey Circus.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.