Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tim Burtons Corpse Bride
Original titel
Tim Burtons Corpse Bride
Dansk titel
Tim Burtons Corpse Bride
Medie
Film
Længde i minutter
77 minutter
Længde i meter
2105 meter
Producer
Allison Abbate, Tim Burton
Instruktør
Tim Burton, Mike Johnson
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
10. oktober 2005
Begrundelse
Filmen er en animationsfilm og indeholder flere scener, hvor der periodevis er en uhyggelig stemning. I en af disse scener indfanges en person af en afdød og kommer ned i et underjordisk dødsrige. I en anden scene invaderes et bryllup af afdøde og skeletter, og det kommer til en dramatisk fægtekamp. Da de uhyggelige scener imidlertid forløses undervejs i scener med en humoristisk stemning og musikalske indslag, og da de animerede figurer og hele filmens univers ligger fjernt fra genkendelig realisme, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn under 7 år.
Handling
Vi befinder os i en europæisk landsby i det 19. århundrede. Den unge Victor bliver ført til underverdenen og viet til den mystiske brud Corpse Bride, mens hans egen brud, Victoria, venter fortvivlet i den virkelige verden. Selv om livet i underverdenen viser sig at være mere farverigt og spændende end hans strikse victorianske opvækst, finder Victor hurtigt ud af, at han savner sin sande kærlighed Victoria.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.