Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år INSIDE MAN
Original titel
INSIDE MAN
Dansk titel
INSIDE MAN
Medie
Film
Længde i minutter
129 minutter
Længde i meter
3531 meter
Producer
Brian Grazer/Daniel Rosenberg
Instruktør
Spike Lee
Producerende filmselskab
UNIVERSAL
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
29. marts 2006
Begrundelse
Filmen har i perioder en truende stemning og indeholder scener med kidnapninger, skyderier, slåskampe og blodige likvideringer. Da de voldsomme scener forløses indenfor filmens ramme vurderes den til, kun at virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Fire malersvende går ind i en bank på Wall Street - eller rettere sagt: Fire bankrøvere! De sætter overvågningskameraerne ud af spil, tager personale og kunder som gidsler, kræver frit lejde af politiet, der omringer banken, og går så i gang med at "hæve et betydeligt beløb", som deres anfører udtrykker det. I spidsen for politiet, der lægger en jernring omkring bygningen, står Keith Frazier, der tager kontakt til gidseltagerne og forsøger at holde forhandlingerne i gang, så der ikke sker nogen dødsfald. Det lykkes ham at vinde tid, men samtidig får han en nagende mistanke om, at det ikke er ham, der narrer bankrøverne, men dem, der narrer ham. Mistanken bestyrkes, da han fra højeste sted får besked på at lade den mystiske problemknuser Madeline White få adgang til banken. Én ting er Frazier klar over: Dette er ikke noget almindeligt bankkup!
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.