Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år LITTLE MISS SUNSHINE
Original titel
LITTLE MISS SUNSHINE
Dansk titel
LITTLE MISS SUNSHINE
Medie
Film
Længde i minutter
103 minutter
Længde i meter
2815 meter
Producer
ALBERT BERGER, DAVID T. FRIENDLY
Instruktør
JONATHAN DAYTON, VALERIE FARIS
Producerende filmselskab
BIG BEACH FILMS
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
12. oktober 2006
Begrundelse
Filmen har en let grundstemning. Den indeholder dog flere scener, hvor personerne bliver uvenner og skændes. De fleste af disse scener er humoristíske og af kortere varighed. Filmen indeholder desuden en lidt længere scene, hvor en af personerne bliver meget ked af det og går amok i en bil. I denne scene er stemningen mere alvorlig. Da scenen forløses i slutningen af scenen, vurderes filmen til kun at virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Filmen handler om en helt igennem atypisk og speciel familie, der drager af sted på en rejse i familiens gamle, gule folkevognsrugbrød fra Albuquerque til Californien for at bakke op om den 7-årige datters største drøm: at deltage i en helt absurd skønhedskonkurrence ved navn Little Miss Sunshine... og det til trods for hendes ganske almindelige udseende og et par kilo for meget på sidebenene. Det viser sig at blive en rejse, der får afgørende betydning for alle i familien Hoover.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.