Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Pirates of the Caribbean: At Worlds End
Original titel
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
Dansk titel
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende
Medie
Film
Længde i minutter
171 minutter
Længde i meter
4685 meter
Producer
Jerry Bruckheimer
Instruktør
Gore Verbinski
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
BVI (Denmark)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
16. maj 2007
Begrundelse
Filmen har i perioder en truende stemning og indeholder en lang række voldsomme scener med slagsmål, skyderier og kampe mellem sørøvere, uhyrer og soldater. I flere scener trues eller nedslagtes personer og uhyrer. I andre scener er hovedpersonerne i fare for at ryge ud over afgrunden, og flere personer ryger over bord. Da filmen foregår i et eventyrunivers og har en gennemgående humoristisk stemning med romantiske indslag vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Kaptajn Jack er borte! Opslugt af søuhyret Kraken, som styres af Davy Jones. Og værre endnu Davy Jones og hans forbandede skib Den flyvende Hollænder styres nu af Lord Cutler Beckett fra det Ostindiske Kompagni, der er kommet i besiddelse af Davy Jones hjerte. Med Davy Jones og hans uhyre i sin magt kan Cutler Beckett udrydde fribytterne på alle de syv have, og sørge for at al fortjeneste ender i hans kiste. Med mindre Jack Sparrows gamle besætning fra The Black Pearl med Will Turner og Elizabeth Swann i spidsen kan befri Jack. Til det formål har de allieret sig med ingen ringere end deres gamle fjende Kaptajn Barbossa, og for at nå deres mål er de rede til at sejle til verdens ende. Eller i hvert fald til de forræderiske farvande i Sydøstasien, hvor de må konfrontere Singapores snedigste pirat, Sao Feng.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.