Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år DEATH PROOF
Original titel
DEATH PROOF
Dansk titel
GRINDHOUSE VOL 1: DEATH PROOF
Medie
Film
Længde i minutter
114 minutter
Længde i meter
3114 meter
Producer
ROBERT RODRIGUEZ, QUENTIN TARANTINO
Instruktør
QUENTIN TARANTINO
Producerende filmselskab
RODRIGUEZ INTERNATIONAL PICTURES
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
31. maj 2007
Begrundelse
Filmen indeholder en lang række voldsomme scener med slagsmål, skyderier og blodige drab. I en scene bliver en kvinde f.eks. blodigt lemlæstet. De voldsomme scener rummer flere steder en særlig form for humor og en utraditionel fortælleform, der dog ikke vurderes til at ændre væsentligt på filmens detaljerede fremstilling af vold. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Jungle Julia er Austins hotteste DJ. Sammen med sine to bedste veninder, Shanna og Arlene, beslutter hun sig for at tage på en heftig tur i Austins natteliv. Men byturen udvikler sig snart til et mareridt for det smukke trekløver. I ly af mørket følger en mystisk person - den vejrbidte og gale morder Stuntman Mike - efter dem i sin potente gaderacer. Og da pigerne kører rundt for at finde en hyggelig bar, er Stuntman Mike lige i hælene på dem i sin skræmmende bil.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.