Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år HEARTBREAK KID, THE
Original titel
HEARTBREAK KID, THE
Dansk titel
HEARTBREAK KID, THE
Medie
Film
Længde i minutter
116 minutter
Længde i meter
3176 meter
Producer
John Davis/Ted Field
Instruktør
Bobby Farrelly/Peter Farrelly
Producerende filmselskab
PARAMOUNT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
19. oktober 2007
Begrundelse
Filmen har en let og humoristisk grundtone. Der indgår dog en sexscene og enkelte scener med slåskampe, der kan virke voldsomme på de yngste. Da disse indslag i filmen er korte og, idet ingen ses komme til skade, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Eddie har rundet de 40 uden at finde kærligheden, så da tilfældet bringer ham sammen med smukke Lila, kan han dårligt tro sit held. Det bliver til en kort romance, et hurtigt bryllup og så af sted på bryllupsrejse. Men de er ikke kommet langt, før Eddie opdager, at han egentlig ikke ved ret meget om Lila, og han må erkende, at hendes charmerende træk også kan være ret anstrengende. Hun er med andre ord helt anderledes end den ligefremme og søde Miranda, som han møder i baren, mens Lila har låst sig inde på værelset for at pleje en solskoldning. Og så fører det ene til det andet, mens Eddie febrilsk prøver at holde flere bolde i luften på en gang.
Kommentarer
Målgruppe: Voksne. Filmen rummer ingen skræmmende scener, men flere scener med et erotisk indhold. Medierådet vurderer ikke disse scener som pornografiske, men gør opmærksom på, at scenerne ud fra en moralsk vurdering kan virke anstødelige. Læs uddybende betragtninger om Medierådets kriterier på www.medieraadet.dk.
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.