Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år INTO THE WILD
Original titel
INTO THE WILD
Dansk titel
IND I VILDMARKEN
Medie
Film
Længde i minutter
149 minutter
Længde i meter
4058 meter
Producer
David Blocker/Frank Hildebrand
Instruktør
Sean Penn
Producerende filmselskab
PARAMOUNT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
28. november 2007
Begrundelse
Filmen er fortalt i et roligt tempo med en varm grundstemning. I flere scener skildres det barske liv og kampen for overlevelse i naturen med oversvømmelser, vilde dyr, jagt og blodige tilberedning af vildtet. I flere scener skildres en livstruende forgiftning og en lang sej overlevelseskamp. Desuden indeholder filmen scener hvor en person bankes til blods, hustruvold samt sorg og desperation. Da de filmiske effekter er afdæmpede vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år
Handling
Efter at den 22-årige Christopher McCandless i foråret 1992 har afsluttet sin uddannelse ved Emory Univerity, beslutter han sig for at rejse rundt i USA for til sidst, inspireret af forfatteren Jack London, at drage ud i Alaskas vildmark. Men inden da har han givet sine ting væk og sin opsparing til velgørenhed og destrueret alle identitetspapirer. Hans rejse fra Mexico til Alaska er fortalt i fire faser: Barndom, ungdom, voksenfase og visdom.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.