Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år JUNO
Original titel
JUNO
Dansk titel
JUNO
Medie
Film
Længde i minutter
97 minutter
Længde i meter
2653 meter
Producer
LIANNE HALFON, JOHN MALKOVICH, MASON NOVISK, RUSSELL SMITH
Instruktør
JASON REITMAN
Producerende filmselskab
TWENTIETH CENTURY FOX
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
14. januar 2008
Begrundelse
Filmen har en humoristisk stemning, men indeholder også et kort klip fra en splatterfilm, hvor man ser en gennemboret kvinde, samt en ægteskabelig krisescene med en anspændt, konfliktfyldt stemning, som får en ung, gravid pige til at bryde følelsesmæssigt sammen. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste børn under 7 år.
Handling
Juno er en ung, kvik gymnasiepige, der pludselig opdager, at hun er blevet gravid med sin bedste ven, Paulie. Juno er ikke i tvivl om, at hun ikke er klar til at blive mor og heller ikke ønsker at abortere. Derfor finder hun et "perfekt" forældrepar til hendes ufødte barn: et velhavende forstadspar, hvis største ønske er at adoptere. Juno får fuldkommen opbakning fra hendes forældre også da hun pludselig står ansigt til ansigt med nogle af livets allersværeste beslutninger og flirten med at blive voksen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.