Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år THE INCREDIBLE HULK
Original titel
THE INCREDIBLE HULK
Dansk titel
THE INCREDIBLE HULK
Medie
Film
Længde i minutter
113 minutter
Længde i meter
3078 meter
Producer
Jim Van Wyck/Stan Lee
Instruktør
Louis Letherrier
Producerende filmselskab
UNIVERSAL
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
19. juni 2008
Begrundelse
Filmen har en særdeles dramatisk stemning og indeholder adskillige scener med forfølgelser, slagsmål, skyderier og eksplosioner, hvor et monster angribes af soldater eller kæmper mod et andet moster. I andre scener ser man et menneske forvandle sig til et monster samt en person, der får en smertefuld injektion i rygmarven. Filmen har en meget voldsom lydside, men da monstrene ligner figurer fra computerspil, og således ikke virker realistiske, og man ikke ser detaljerede billeder af sårede, lemlæstede eller dræbte, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I fem år er det lykkedes for Bruce Banner at holde sig skjult for sine forfølgere. I fem år er det lykkedes ham at holde sit temperament under kontrol. I fem år har Bruce Banner søgt efter en kur, der kan forhindre ham i at forvandle sig til den altødelæggende Hulk, når han bliver vred. Men trods alle hans sikkerhedsforanstaltninger bliver han endnu engang fundet af General Ross's kommandosoldater, der indleder en nådesløs menneskejagt, som til sidst fanger Banner i en blindgyde - og som derved udløser den vrede, som skaber Hulk.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.