Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Star Wars: The Clone Wars
Original titel
Star Wars: The Clone Wars
Dansk titel
Star Wars: The Clone Wars
Medie
Film
Længde i minutter
99 minutter
Længde i meter
2701 meter
Producer
George Lucas
Instruktør
Dave Filoni
Producerende filmselskab
Lucas Film
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
5. august 2008
Begrundelse
Filmen, der er animeret, foregår i et for mange velkendt science fiction univers, som er meget urealistisk. Den indeholder dog mange scener med krigshandlinger, hvor de gode og onde kæmper imod hinanden. I disse scener er der mange forfølgelser, eksplosioner, skyderier og sværdkampe. Billed- og lydsiden er flere steder ret kraftig. Men da der er tale om virkelighedsfjern animation, slåsscenerne ikke er udpenslede, ingen af hovedfigurerne kommer til skade og historien forløses positivt, vurderes filmen alligevel kun til at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Galaksen er opslugt af klon-krigene, en massiv borgerkrig der har sat de onde separatister og deres droide-hære op imod republikken og dens Jedi-beskyttere. For at komme et skridt foran i den evigt eskalerende konflikt, bliver Anakin Skywalker og hans Padawan lærling, Ahsoka Tano sendt på en mission med langtrækkende konsekvenser, en mission der bringer dem ansigt til ansigt med den berygtede baron af underverdenen, Jabba the Hutt. Forberedt på farerne der venter dem på Tatooine, bliver Anakin og Ahsoko forfulgt af Grev Dooku og hans dystre agenter; blandt dem Asajj Ventress som ikke lader sig stoppe, før jedi-ridderne er besejret.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.