Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år The Hangover
Original titel
The Hangover
Dansk titel
Tømmermænd i Vegas
Medie
Film
Længde i minutter
100 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Daniel Goldberg, Todd Phillips
Instruktør
Todd Phillips
Producerende filmselskab
BenderSpink, Green Hat Films, Legendary Pictures
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2009
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
2. juli 2009
Begrundelse
Filmen indeholder scener med overfald, slåskampe, skyderier og ekstreme afstraffelser. I en scene fx afstraffer en hel skoleklasse hovedpersonerne med elektriske pistoler. I en anden scene springer en nøgen fyr ud af et bagagerum, overfalder og slår hovedpersonerne. Da scenerne indgår i en humoristisk sammenhæng, og ingen af hovedpersonerne kommer alvorligt til skade, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
To dage før sit bryllup kører Doug og hans tre venner til Vegas for at holde den vildeste polterabend. Men da de tre venner vågner næste morgen med dunkende hovedpine, kan de absolut intet huske. Deres eksklusive hotelsuite er fuldstændigt raseret, og brudgommen er sporløst forsvundet. For at finde ud af hvad der gik galt aftenen før, og for at finde Doug tids nok til at få ham hjem til LA til brylluppet, begynder de tre venner at gennemgå deres handlinger fra aftenen før... Men jo mere de finder ud af, jo større bliver deres problemer...
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.