Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle The Proposal
Original titel
The Proposal
Dansk titel
The Proposal
Medie
Film
Længde i minutter
108 minutter
Længde i meter
2946 meter
Producer
Todd Lieberman m.fl.
Instruktør
Anne Fletcher
Producerende filmselskab
Touchstone Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2009
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
30. juli 2009
Begrundelse
Filmen har en let grundstemning og er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dag enkelte scener med skænderier og uheld. I en scene fx falder en af personerne i vandet fra en båd og har svært ved at svømme. Filmen indeholder desuden en scene, hvor en ørn angriber en hund. Da scenerne er meget korte og ingen personer eller dyr kommer til skade, vurderes filmen til ikke at virke skræmmende på børn.
Handling
Da den magtfulde isdronning og übercool forlagsredaktør, Margaret Tate, pludselig får meddelelse fra myndighederne om, at hun befinder sig ulovligt i USA og vil blive deporteret til sit hjemland, Canada, meddeler hun lynhurtigt, at hun rent faktisk er forlovet. Den heldige mand, der til sin udelte overraskelse lige er blevet ekspresforlovet, er hendes underkuede assistent, Andrew, som hun arrogant har pint, plaget og negligeret i årevis. Han accepterer at spille med på hendes hvide løgn, men der er lige et par ting, hun skal gøre for ham til gengæld.
Kommentarer
Målgruppe: Unge og voksne
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.