Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år OldBoys
Original titel
OldBoys
Dansk titel
OldBoys
Medie
Film
Længde i minutter
100 minutter
Længde i meter
2721 meter
Producer
Rene Ezra & Tomas Radoor
Instruktør
Nikolaj Steen
Producerende filmselskab
Nordisk Film
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2009
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
29. oktober 2009
Begrundelse
Filmen har en let grundstemning og er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog enkelte scener med skænderier, overfald og slåskampe. I en scene fx bliver den kvindelige hovedperson overfaldet af en mand, hvorefter de to mandlige hovedpersoner slår overfaldsmanden ned. Da scenerne er af kortere varighed, de filmiske virkemidler afdæmpede, og ingen personer kommer alvorligt til skade, vurderes filmen til kun at virrke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Old boys handler om den midaldrende, selvudslettende Vagn, hvis liv er gået totalt i stå. Han lever alene, passer sit arbejde som pedel og hans eneste adspredelse i tilværelsen er at spille old boys fodbold med en gruppe verdensfjendske middelmådighedsdanskere fra Centerpubben. På den årlige fodboldtur til Sverige bliver Vagn glemt på en tankstation, men forsøger selv modvilligt hjulpet af den kiksede tankstationsrøver, John at indhente bussen. Det udvikler sig til en rejse, der langsomt, men sikkert får rusket Vagn ud af intetheden - og tilbage til livet.
Kommentarer
Ikke angivet
 Søg efter film
 Søg efter trailere
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.